Dolar 32,2029
Euro 35,0702
Altın 2.520,86
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Burhaniye Belediyesi Can dostlarına Gözü gibi bakıyor

Toplumsal Belediyecilik manasında en hoş örnekleri hayata geçiren Burhaniye Belediyesi, soğuk kış günlerinde de can dostlarının yanında olmaya devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi Can dostlarına Gözü gibi bakıyor
REKLAM ALANI
5 Şubat 2024 11:54
28


Sosyal Belediyecilik manasında en hoş örnekleri hayata geçiren Burhaniye Belediyesi, soğuk kış günlerinde de can dostlarının yanında olmaya devam ediyor.

Sokak hayvanlarıyla ilgili ihbarları kıymetlendirerek, can dostların yanında olmaya devam eden Burhaniye Belediyesi Veterinerlik İşleri Ünitesi, hayvan sever vatandaşlardan gelen ihbar ve talepleri anında kıymetlendirerek can dostların yanında olmaya devam ediyor.

İlçede yaşayan her canlıya hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, Alida Nedim Erarslan Süreksiz Bakım Konutu’nda bakıma muhtaç durumdaki can dostlarla tek tek ilgilenerek; muayene, tedavi ve besin bakımlarını aralıksız yaparak onları güzelleştirdikten sonra doğal ömür alanlarına bırakıyor. Can dostları için konforlu bir ömür alanı imkanı sunan Alida Nedim Erarslan Süreksiz Bakım Meskeni, bu manada bölgenin en kapsamlı merkezlerinden biri.

Burhaniye Belediyesi Veteriner İşleri Ünitesi çalışanları tüm kademeleri titizlik ile yaparken yapılan süreçlerin akabinde can dostlarımızı sağlıklı bir halde tekrar özgürlüklerine kavuşturuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.