Dolar 32,2124
Euro 35,0656
Altın 2.526,27
BİST 10.755,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy İş Birliğinde Çocuklara Özel Geleneksel Basketbol Kampı Düzenlendi

Türkiye’nin önder özel bölüm güç üretim şirketi olan Enerjisa Üretim, Güler Legacy iş birliği ile Adana Tufanbeyli’de gerçekleşen basketbol kampıyla sekizinci defa çocuklarla buluştu.

Enerjisa Üretim ve Güler Legacy İş Birliğinde Çocuklara Özel Geleneksel Basketbol Kampı Düzenlendi
REKLAM ALANI
12 Eylül 2023 14:10
36


Türkiye’nin önder özel kesim güç üretim şirketi olan Enerjisa Üretim, Güler Legacy iş birliği ile Adana Tufanbeyli’de gerçekleşen basketbol kampıyla sekizinci defa çocuklarla buluştu.

Türkiye’nin öncü ve başkan özel bölüm elektrik üreticisi Enerjisa Üretim, Güler Legacy ile Adana Tufanbeyli’de düzenledikleri basketbol kampı ile çocukları, sporun birleştirici gücüyle bir ortaya getirdi. Bedensel ve zihinsel gelişime büyük katkı sağlayan spor kollarından biri olan basketbol ile çocuklara ulaşan Enerjisa Üretim ve Güler Legacy, 3 yıldır ülkenin farklı vilayetlerinde gerçekleştirdikleri basketbol kampları ile bin beş yüzden fazla çocuğun gelişimine katkı sağladı. 

Deprem bölgesindeki çocukların spor yoluyla iyileşmelerini odak noktasına alarak çalışmalarını şekillendiren Enejisa Üretim’in Adana Tufanbeyli’de gerçekleştirdiği basketbol kampına toplam 50 çocuk katıldı. 8 – 12 yaş kümesi 50 çocuğun temel basketbol eğitimi aldığı kampta; çocukların atletik performans ölçümü ve takibi yapılırken, basketbol temel duruşu, top hakimiyeti ve dripling, şut mekaniği, savunma, hamle bilgisi, pas çeşitleri, temel oyun kuralları, takımdaşlık, irtibat ve yardımlaşma ile eğitsel oyunların tekniği anlatıldı.

Enerjisa Üretim, düzenledikleri basketbol kamplarının, yalnızca spor ve basketbolun ehemmiyetini değil, tıpkı vakitte yenilenebilir güç ve sürdürülebilirlik mevzularını da çocuklara aktardıklarını belirtti. Klasik hale gelen bu kamplarda, Güler ailesinin takviyesiyle birlikte çocuklara pahalı tecrübeler sundukları için memnun olduklarını belirten şirket, toplumun ve etrafın daha yeterli bir geleceği için çocukları eğiterek, bilinçlendirerek ve sporla buluşturarak sürdürülebilir bir dünya için adımlar atmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.