Dolar 32,2000
Euro 35,0903
Altın 2.521,92
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Estetiğin Ruhu ve Güzelliği: DOKU MEDICAL

2017 yılında Melda Aygın ve Dr. Serkan Aygın tarafından kurulan Doku Medical, alanında uzman tabipleri ile sıhhat dalında milletlerarası tecrübesini ve Türkiye’nin sağlık alanındaki  deneyimini dünya standartlarında hastalarına sunmaktır.

Estetiğin Ruhu ve Güzelliği: DOKU MEDICAL
REKLAM ALANI
19 Ocak 2024 17:54
34


2017 yılında Melda Aygın ve Dr. Serkan Aygın tarafından kurulan Doku Medical, alanında uzman tabipleri ile sıhhat kesiminde milletlerarası tecrübesini ve Türkiye’nin sağlık alanındaki  deneyimini dünya standartlarında hastalarına sunmaktır. Geniş yelpazede son teknoloji medikal aygıtlarıyla sunulan hizmetlerin yanı sıra; konsepti ve iç mimarisi ile alanında ilham kaynağı olarak öne çıkıyor.  Doku Medical, kentin merkezinde Türkiye’nin sıhhat alanındaki birikimini milletlerarası platforma taşımakta ve bunu sunduğu yüksek kaliteli hizmet ile en uygun noktaya getirmeyi hedeflemektedir.

Doku Medical, ileri  teknoloji medikal aygıtları,  her biri kendi alanlarında değerli tecrübeye sahip hekimleri ve onlarca sağlık çalışanından oluşan takımı ile kentin merkezinde A plus bir  hizmet sunuyor. Uzun vakittir başta İtalya olmak üzere Avrupa, Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya üzere dünyanın birçok bölgesinde Türkiye’nin en değerli sıhhat turizmi elçisi olup ülkeye sağladığı ekonomik katkıların yanı sıra, sıhhat alanında geliştirdiği teknolojiler ile de farklılaşmaktadır. Saç Ekimi, Medikal Estetik, Estetik Cerrahi, Plastik Cerrahi,Dermatoloji, Diş Estetiği üzere birçok alanda hizmet veren Doku Medical, yüzlerce çalışanı ile tüm dünyaya hoş bir Doku katmayı amaçlamaktadır.

Önceliği hasta memnuniyeti olan Doku Medical, hem mahallî hem de memleketler arası hastaları için özel hizmet paketleri sunarak süreci konforlu ve keyifli bir tecrübeye dönüştürüyor. Bu özel paketler yurt dışından gelen hastalar için  havaalanı transferinden beş yıldızlı otellerde konaklamaya ve kliniğe çift istikametli ulaşıma kadar birçok ayrıcalıklı hizmeti içermektedir. Doku Medical, başlangıçtan itibaren online görüşmeler de dahi, dünya vatandaşlarına kendi lisanlarında irtibat kurabilmeleri için özel tercümanlarla dayanak sağlamaktadır.

Doku Medical, ömür uzunluğu hasta dayanağı sunarak, hastaların ülkelerine döndükten sonra dahi operasyon sonrası bakım süreçlerini takip etmeye devam etmektedir. Bu süreçte, her hastanın kişisel gereksinimlerine nazaran sıhhat hizmetlerinin devamlılığı, temsilcileri tarafından irtibat kurularak sağlanmaktadır. Bu özel yaklaşım ile Doku Medical, kaliteli sıhhat hizmetleri sunmanın yanı sıra hastalarının refahını ve memnuniyetini kalıcı kılmayı hedeflemektedir.

Merkez, İstiklal Sokağı No:9, 34381 Şişli/İstanbul

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.