Dolar 32,2213
Euro 35,0906
Altın 2.526,77
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Hedef ülkeye hizmet dünya ile rekabet

Teksüt Türkiye’de ve yurtdışında büyümeye devam ediyor. Türkiye’de bayi ağını genişleterek yaygınlığını artıran Teksüt, katıldığı yurtdışı fuarlar ve pazarlama çalışmaları ile ihracat yaptığı ülke sayısını 42’ye çıkardı.

Hedef ülkeye hizmet dünya ile rekabet
REKLAM ALANI
1 Şubat 2024 10:54
32


Teksüt Türkiye’de ve yurtdışında büyümeye devam ediyor. Türkiye’de bayi ağını genişleterek yaygınlığını artıran Teksüt, katıldığı yurtdışı fuarlar ve pazarlama çalışmaları ile ihracat yaptığı ülke sayısını 42’ye çıkardı.

Geçtiğimiz yıl TFF Trendyol 1. Lig gruplarından Bandırmaspor’un isim sponsorluğunu üstlenen  Teksüt’ün İdare Heyeti Lideri Cevdet Arınık, önceliklerinin ülkeye ve bölgeye hizmet etmek, amaçlarının de dünya ile rekabet olduğunu açıkladı.

 Türkiye’nin en esaslı süt ve süt eserleri kuruluşu Teksüt 2024 yılında 68’inci yılına adım atıyor. Teksüt, 2023 yılını İSO 500 listesi içinde yer alarak, ihracat yaptığı ülke sayısını da 42 ülkeye çıkararak tamamladı. Toplumsal çalışmalara dayanak vermeye, bölge iktisadına katkıda bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, üç yıllığına Bandırmaspor’un isim ve forma sponsorluğunu üstlenen Teksüt, Gönen’de bulunan üretim tesislerine yatırım yapmayı sürdürüyor. Milletlerarası standartlardaki üretim gücü ile mevcut eser portföyünü geliştirerek ihracat hissesini daha da artırmayı hedefliyor.  

 Teksüt İdare Heyeti Lideri Cevdet Arınık, 2024 yılında hem Türkiye’de hem de ihracat ile  dünyada büyümeye devam etme maksatlarının altını çizerek şunları söyledi: “Şu anki iş gündemimizde mevcut eser portföyümüzü geliştirme, operasyonel verimliliği artırma ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma öncelikli bahisler ortasında yer alıyor. 2023 yılını büyüme ve istikrar yılı olarak değerlendirdik. Toplumsal yatırımlara, altyapı çalışmalarına tartı verdik. Yurt içinde ve yurt dışında daha geniş bir pazar hissesi elde etmeye odaklanarak, eser kalitesini artırmaya ve müşteri tabanımızı genişletmeye yönelik gayretlerimiz devam edeceğiz. Bu yıl önceliklerimiz ortasında, Ar-Ge çalışmalarını güçlendirmek, sürdürülebilirlik stratejilerimizi daha da uygunlaştırmak ve yeni pazarlara açılım yaparak büyümeyi sürdürmek bulunuyor. Rekabet avantajımızı artıracak çalışmalara daha fazla odaklanacağız. Başta operasyon süreçlerimizi geliştirmek üzere teknolojiyi işimize daha çok entegre edeceğiz.”

Gönen’de üretiyoruz, dört kıtaya pazarlıyoruz

Cevdet Arınık, Türkiye’de sütün en kaliteli olduğu topraklarda dünya standartlarında üretim teknolojilerini kullanarak mahallî ve üniversal lezzetleri hem Türkiye hem de dünya pazarına sunmak için çalıştıklarını belirtti. Amerika’dan Uzakdoğu’ya, Avrupa’dan Ortadoğu’ya kadar milletlerarası geçerliliği olan ödüllü eserlerle çalışmalarına sürat kesmeden devam edeceklerinin altını çizdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.