Dolar 32,2040
Euro 35,0432
Altın 2.526,79
BİST 10.752,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Mitsubishi Forklift, ASKO Glob All Güvencesi İle Türkiye’de

ASKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren iş ve istif makinası kesiminin başkan firmalarından ASKO GLOB ALL Marketing Dış Tic. A.Ş , dünyaca ünlü markaları bünyesine katmaya devam ediyor.

Mitsubishi Forklift, ASKO Glob All Güvencesi İle Türkiye’de
REKLAM ALANI
5 Şubat 2024 21:40
28


ASKO Holding bünyesinde faaliyet gösteren iş ve istif makinası dalının başkan firmalarından ASKO GLOB ALL Marketing Dış Tic. A.Ş , dünyaca ünlü markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Japonya merkezli Mitsubishi firmasının istif makinaları kesimindeki markası Mitsubishi Forklift Trucks, Türkiye istif makinaları pazarında ASKO GLOB ALL garantisi ile pazarın en değerli oyuncularından biri olmayı planlıyor.

Dünyaca ünlü markaları Türkiye’de temsil eden ASKO GLOB ALL Marketing Dış Ticaret A.Ş., materyal taşıma teknolojisinin öncü firmalarından Mitsubishi Forklift Trucks ile mutabakat sağladı. Türkiye pazarında satış ve satış sonrası faaliyetlerini  ASKO GLOB ALL ile birleştiren Mitsubishi Forklift Trucks , geniş eser gamı ve yenilikçi tahlilleri ile bölümün önder markası olmayı hedefliyor. 

Japonya merkezli ağır sanayi ve mühendislik şirketi olan Mitsubishi Heavy Industries (MHI) kümesi içinde yer alan Mitsubishi Forklift Trucks, 1937 yılından itibaren yenilikçi lojistik ve gereç taşıma tahlillerinin önde gelen firmalarındandır. Dünya genelinde Amerika, Avrupa , Asya ,Orta Doğu , Afrika ve Pasifik pazarlarında faaliyet gösteren Mitsubishi Forklift Trucks, mükafatla Ar-Ge grubu, üst seviye tasarlanmış yenilikçi eserleri ile müşterilerine muteber ve verimli materyal taşıma tahlilleri sunmaktadır. Forklift ve depolama ekipmanlarında geniş eser gamına sahip olan Mitsubishi Forklift Trucks, elektrikli ve dizel forkliftler, reach truck, sipariş toplayıcılar, çekiciler, istifleyiciler, akülü transpaletler, dar koridor ekipmanları, çekiciler ve öbür yenilikçi tahlilleri ile müşterilerin gereksinimlerine en uygun aracı sunmaktadır.

ASKO Glob All yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Türkiye iş ve istif makinaları pazarında asko Glob All öncülüğünde değişim yaşandığına işaret edildi. Güçlü markaların, yüksek teknoloji eserlerini ASKO Glob All markasının satış ve satış sonrası hizmetler gücü ile birleştirerek müşterilere en hakikat tahlilleri sundukları belirtilen açıklamada, “Mitsubishi markası ile Türkiye istif makinası pazarında sürdürülebilir ve emniyetli hizmet kalite standartlarını üst düzeye taşıyarak kesimde öncü olmayı hedefliyoruz” denildi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.