Dolar 32,2163
Euro 35,0884
Altın 2.519,24
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Özsal İnşaat, yeni aldığı 4 adet çekici ile bir yılda filosuna toplam 15 adet MAN kattı

Ağır işlerin sağlam tahlil ortağı MAN, güçlü kesimlerde başkan şirketlerin tercihi olmaya devam ediyor. Yarım asra yaklaşan esaslı deneyimi ile inşaat, taahhüt ve altyapı işlerinin önder firmalarından Özsal İnşaat, filosunu 4 adet MAN cazip ile güçlendirdi. Araç parkının büyük çoğunluğu MAN’lardan oluşan firma, böylelikle son alımlarla birlikte yıl içinde toplamda 15 adetlik MAN alımı gerçekleştirmiş oldu.

Özsal İnşaat, yeni aldığı 4 adet çekici ile bir yılda filosuna toplam 15 adet MAN kattı
REKLAM ALANI
10 Ocak 2024 10:40
42


Ağır işlerin sağlam tahlil ortağı MAN, güçlü dallarda önder şirketlerin tercihi olmaya devam ediyor. Yarım asra yaklaşan esaslı deneyimi ile inşaat, taahhüt ve altyapı işlerinin önder firmalarından Özsal İnşaat, filosunu 4 adet MAN cazibeli ile güçlendirdi. Araç parkının büyük çoğunluğu MAN’lardan oluşan firma, böylelikle son alımlarla birlikte yıl içinde toplamda 15 adetlik MAN alımı gerçekleştirmiş oldu.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., performans, dayanıklılık, yüksek tasarruf ve satış sonrası kesintisiz hizmet anlayışı ile müşterileri için yükleri sırtlamaya devam ediyor. Araç ve hizmet kalitesi ile en güçlü işlerde emniyetli tahlil ortağı olan MAN’ı tercih eden son firma ise, inşaat ve taahhüt ve altyapı işlerinin esaslı firması Özsal İnşaat oldu.

1978 yılında kurulan Özsal İnşaat; yıllardır inşaat, taahhüt, güç, madencilik kesimlerinde muvaffakiyetle faaliyet gösteriyor. 300 adedi aşan makine teçhizat parkı ile dalının başkan firmaları ortasında yer alan Özsal İnşaat; inşaat dalında otoyol, köprü, viyadük, demiryolu, bina, konut işlerinin yanı sıra güç bölümünde de Güneş Gücü Santrallerinde (GES) elektrik üretimi alanında çalışıyor.

2023 yılında toplamda 15 adet MAN cazibeli alımı gerçekleştirdi

MAN’ın araç ve hizmet kalitesinden duyduğu memnuniyetle yeni araç yatırımında da yeniden MAN’ı tercih eden Özsal İnşaat’ın filosundaki araçların birden fazla MAN markasından oluşuyor. Firma, son olarak filosunu 4 adet MAN cazip ile daha da güçlendirdi. Böylelikle yıl içinde toplamda 15 adet MAN alımı gerçekleştiren firma, yeni araçlarını MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen merasimle teslim aldı. Merasimde Özsal İnşaat’ın sahibi Emrah Özcan, sembolik MAN anahtarını, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani’den aldı.

“MAN’dan hem hızlı hem de yapan geri dönüşler alıyoruz”

MAN’ın araç ve hizmet kalitesinden şad olduklarını belirten Emrah Özcan, “Firma olarak,45 yıldan beri inşaat, taahhüt ve altyapı üzere kuvvetli işleri yapıyoruz. Yaptığımız bu işler, güçlü ve performanslı araçlar ister. Zira işlerimizde, grup harikalığı kadar araç harikalığı de büyük ehemmiyet taşıyor. Biz de bu nedenle en güç işlerde güçlü tahliller sunan MAN ile çalışıyoruz. MAN, bizim işimizi yaparken, en çok güvendiğimiz markaların başında geliyor. MAN, araçları kadar satış sonrası sunduğu hizmet ile bize büyük kolaylık sağlıyor. Bilhassa satış sonrası hizmetler noktasında MAN’dan hem süratli hem de yapan geri dönüşler alıyoruz. Bunun yanında işlerini profesyonelce yapan takımları ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Münasebetiyle itimat manasında içimiz rahat” dedi.

“Araç ve satış sonrası hizmetimizle her daim müşterilerimizin yanındayız” 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani ise, “MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak hem araçlarımız hem de hizmet kalitemizle müşterilerimiz için sağlam tahlil ortağıyız. Onların işlerini kesintisiz sürdürebilmeleri için bilhassa satış sonrası 7/24 hizmet anlayışımız ile her vakit yanlarında oluyoruz. Taleplerine süratli ve kesin tahliller sunarak, işlerinin devamlılığına katkı sağlıyoruz. Bu hizmet anlayışımız sayesinde de tüm iş birliklerimiz uzun soluklu oluyor. Özsal İnşaat da yıllardır birlikte çalıştığımız ülkemizin değerli firmalarından bir tanesi. Bugün de kendilerine yeni bir teslimat daha gerçekleştirdik. Yeni araçlarımızın kendilerine iyi olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.