Dolar 32,2200
Euro 35,0544
Altın 2.523,01
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

‘Sana Dair’ ile müzik piyasasına damga vuracak.

10 yıldır sahnelerde olan müzikçi Pınar Güsar, yaz ayı bitmeden kıpır kıpır bir müzik çıkardı. Birinci müziği ‘Sana Dair’i sevenleriyle buluşturan Güsar, müzik listelerine de süratli bir giriş yaptı.

‘Sana Dair’ ile müzik piyasasına damga vuracak.
REKLAM ALANI
21 Ekim 2023 14:24
52


10 yıldır sahnelerde olan müzikçi Pınar Güsar, yaz ayı bitmeden kıpır kıpır bir müzik çıkardı. Birinci müziği ‘Sana Dair’i sevenleriyle buluşturan Güsar, müzik listelerine de süratli bir giriş yaptı. 10 yıldır değişik yerlerde müzik söyleyen Pınar Güsar, uzun bir ortanın akabinde içine sinen şarkıyı buldu ve birinci single çalışmasını sevenleriyle buluşturdu. Kıpır kıpır bir müzikle müzik piyasasına ‘merhaba’ diyen Pınar Güsar, şimdiden ikinci müzik çalışmalarına da başladı. Ortadoğu’ya yönelik birtakım projeleri olduğunu söz eden Güsar, maksatlarından de bahsetti.

 

‘ŞARKIMI BİRİNCİ KERE YEMEYEYE GİTTİGİM BİR YERDE TESADÜFEN DİNLEDİM’

10 yıldır sahne aldığını söz eden Pınar Güsar, “Ben müzik söylemeyi ve sahne almayı çok seviyorum. Aslında hobimi işe çevirdim. Lakin ‘şöyle müzik yapayım, bu türlü müzik yapayım’ diye bir niyetim olmadı. Her vakit güzel bir dinleyiciyim ve her şekli çok severim. O yüzden bir şarkıyı dinlediğimde ‘tam benlik mi bu şarkı’ diye karar veremiyordum lakin uzun müddettir de müzik arıyordum. Ben tam bu güce girdikten sonra bir gün yemeye gittik. Oranın sahibiyle muhabet ediyordum ve kendisi ‘müzik işiyle uğraşıyoruz’ dedi. O an şok olduk, bizde kendimizden bahsettik. Kızının müzik yazdığını söyledi ve ‘hadi sana bir müzik bakalım’ dedi. ‘Sana dair’ müziğini bize dinletti, birinci dinlediğimizde çok beğendik ve ‘yaz bitmeden bu şarkıyı çıkarmamız lazım’ dedik. Müziğimizin kıssası bu türlü oldu. Biraz yazgı kısmetle oldu, ben şarkıyı çok sevdim. Dinleyenler ve radyolar çok beğeniyor. Yeni çıktık lakin çok âlâ gidiyoruz” dedi.

 

ORTADOĞU’YA GÖZ KIRPTI

Ortadoğu’ya yönelik projeleri olduğunu söz eden Güsar, “Oradan kıymetli bir fenomenle ya da müzikçiyle düet yapabiliriz. Buradaki kurumsal etkinliklerde İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca karışık bir repertuar yapıyoruz. Son periyotlarda buna Arapçayı da ekledik. Birkaç isme bakıyoruz, önümüzdeki devirler için ikinci müziğimizi yapmaya başladık. Üçüncü müzik arayışımıza devam ediyoruz. Tam gaz başladık ve devam edeceğiz. Emek vermeden tanınan olan beşerler da var. Bu bireyler bir vakit sonra sönüp gidiyor. Dünya bir tüketim dünyasına dönüşmüş durumda. O nedenle çok çabuk parlanılıyor lakin çokta çabuk sönülüyor. Alt yapı olması gerekiyor. 1990’larda bir gecede beşerler meşhur olabiliyordu lakin beşerler hoş müzikler yapıyordu. O vakitlerin müzik kalitesi çok farklı. O nedenle şimdiyle o periyodu asla kıyaslayamıyorum. Artık ses ve bilgi o kadar kıymetli değil. Müzik işçileri için beğenilen bir şey değil lakin onlar kısa müddet sonra sönüyor. Hoş işler yapan her vakit bir yere geliyor ve yerinde de kalıcı oluyor” formunda konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.