Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Togg, devrim niteliğindeki yapay zeka destekli akıllı cihaz kamerasını CES’te tanıttı

Doğuştan elektrikli ikinci akıllı aygıtının yeni halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’te dünya kamuoyuyla paylaşan Togg, akıllı aygıtlarına yönelik en yeni uygulaması olan yapay zeka takviyeli kamerasını da CES’te tanıttı.

Togg, devrim niteliğindeki yapay zeka destekli akıllı cihaz kamerasını CES’te tanıttı
REKLAM ALANI
12 Ocak 2024 23:54
38


Doğuştan elektrikli ikinci akıllı aygıtının şimdiki halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’te dünya kamuoyuyla paylaşan Togg, akıllı aygıtlarına yönelik en yeni uygulaması olan yapay zeka dayanaklı kamerasını da CES’te tanıttı. Dikiz aynasının çabucak üzerinde yer alan AI Kamera, kullanıcı tecrübesini bir üst düzeye taşıyor.

Teknolojideki en son yeniliklerin ve birincilerin buluşma noktası olan CES’te eser, tasarım ve teknolojilerini sergileyen Togg, AI Kamera uygulamasının duyurusunu da yaptı. Togg’un ihtilal niteliğindeki AI Kamera yeniliği, kullanıcıların hayat seyahatlerinin her anını kaydetmelerine, düzenlemelerine, paylaşmalarına, saklamalarına ve böylelikle ölümsüz anılar biriktirmelerine imkan tanıyor. Bu uygulama ile en yeni imaj sürece teknolojilerine, manzara idaresi sistemlerine, yapay zeka tabanlı filtrelere ve fotoğraf düzenleme araçlarına direkt erişen kullanıcıların içlerindeki sanatçı da ortaya çıkıyor.

 

19 farklı yapay zeka algoritmasıyla apayrı dünyalar

Dikiz aynasının çabucak üzerinde yer alan AI Kamera’nın geniş lensinin pozisyonu, tüm yolcuların her kareye dahil olmasını mümkün kılıyor. Bu inovasyon sayesinde sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, obje izleme ve otomatik odaklama dahil olmak üzere 19 farklı yapay zeka algoritması kullanılarak en kolay manzaralar bile etkileyici görsellere dönüşebiliyor. Sırf tek bir tıkla çok sayıda yapay zeka filtresi uygulanarak uzay, kedi temalı ‘patiler’ yahut gelecek fantezisi üzere yeni dünyalara erişilebiliyor, epik maceralardan sahneler tekrar tekrar yaşanabiliyor. 

AI Kamera uygulamasına yakında TruStore üzerinden erişebilecek kullanıcılar, manzaraları çektikten sonra görselleri toplumsal medyada arkadaşlarıyla paylaşmadan evvel düzenleyebilecek, hatta seyahat sırasında görsel galerilerini ‘sergi moduna’ alarak herkesi cümbüşe dahil edebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.