Dolar 32,2000
Euro 35,0008
Altın 2.515,11
BİST 10.716,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

TUI’nin Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI filosuna 41 adet TGE kattı

MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki markası TGE; üstün nitelikleri ile turizm ve servis dalında başkan firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Yüksek performans, düşük maliyet, güvenlik, eşsiz iç dizayn, yüksek donanım ve üstün konfor özellikleri ile kısa müddette pazarda fark yaratan TGE, bu sefer dünya seyahat devi ve Avrupa’nın en büyük seyahat kümesi TUI’nin tercihi oldu.

TUI’nin Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI filosuna 41 adet TGE kattı
REKLAM ALANI
5 Ocak 2024 13:24
42


MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki markası TGE; üstün nitelikleri ile turizm ve servis kesiminde başkan firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Yüksek performans, düşük maliyet, güvenlik, eşsiz iç dizayn, yüksek donanım ve üstün konfor özellikleri ile kısa müddette pazarda fark yaratan TGE, bu kere dünya seyahat devi ve Avrupa’nın en büyük seyahat kümesi TUI’nin tercihi oldu. Kümenin Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI, turizm servis hizmetlerinde kullanmak üzere 41 adet MAN TGE’yi filosuna kattı. Yeni geliştirmelerle birlikte turizm kesiminde de tartısını koyan TGE’lerin teslimatı ise, “41 Sefer Maşallah” sloganı ile MAN’ın Antalya Meçikoğulları Bayii’nde gerçekleştirildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin, 2019 yılında eser gamına eklediği ve kısa müddette dalın premium markaları ortasındaki yerini alan hafif ticari aracı TGE; sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlarla farklı bölümlerin gözdesi olmaya devam ediyor. MAN’ın ağır ticari araçlardaki kalite ve garantisini hafif ticari araçlar segmentine taşıyan TGE’yi filosuna katan son firma ise, dünya seyahat devi ve Avrupa’nın en büyük çeşit operatörü TUI’nin tercihi oldu.

Dünyanın farklı bölgelerindeki yatırımlarının yanı sıra Türkiye’de de birçok oteli bulunan ve her yıl bir milyonun üzerinde turisti ülkemize getiren TUI, turizm servis hizmetlerinde kullanmak üzere filosunu yeni TGE’lerle güçlendirdi.

41 TGE, “41 Sefer maşallah” sloganı ile teslim edildi

Avrupa’nın en büyük seyahat kümesi TUI’nin Türkiye’deki temsilciliği Antalya TANTUR TUI, 2023’ün son ve 2024’ün birinci çeyrek yatırımları kapsamında filosuna 41 adet MAN TGE kattı. Yeni alımlarla birlikte Antalya TANTUR TUI firmasının 71 adetlik araç parkının 41 adedi MAN markası oldu.

Yeni TGE’ler “41 Sefer Maşallah” sloganı ile firmaya teslim edildi. MAN’ın Antalya Meçikoğulları Bayii’nde gerçekleştirilen teslimat merasimine Antalya TANTUR TUI firması ismine Caner Yıldız, Cezmi Özkan, Fazilet Gürşen, Özgür Tik ve Caner Balbal ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ismine da Hafif Ticari Araçlar (HTA) ve İkinci El Satış Yöneticisi Cumhur Kutlubay ve TGE Satış Koordinatörü Gökhan Bakubala katıldı. Merasimde Kutlubay, günün anısına firma yetkilisi Fazilet Gürşen  beye  plaket takdim etti. 

“MAN markasının güvenirliliğine ve sağlamlığına inanıyoruz”

Törende konuşan Antalya TANTUR TUI firması yetkilisi Fazilet Güneş, TUI’nin dünyanın en büyük seyahat markalarından biri olduğunu belirterek, “TUI bugün Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında havayolu şirketleri, otelleri, kruvaziyer gemileri ve acenteleri ile turizm kesiminde muvaffakiyetle hizmet veriyor. TUI büyük yapan yalnızca yatırımları ve sahip oldukları değil, tıpkı vakitte müşteri memnuniyeti doğrultusunda sunduğu hizmet kalitesidir. Bizler de bu yaklaşım doğrultusunda Türkiye’de müşterilerimize en düzgün hizmeti sunma gayesiyle çalışıyoruz. Bunu yaparken de tahlil ortaklarımızı da en güzellerden seçiyoruz. 

MAN da tüm dünyanın bildiği, farklı ülkelerde araçları, yatırımları olan global bir marka. Hasebiyle aldığımız araçların ardında böylesine esaslı bir firmanın olması bizlere inanç veriyor. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tercihimizi MAN araçlarından yana kullandık. Gerek MAN araçlarının yüksek yakıt tasarrufu ve sunduğu konfor gerekse de satış sonrası sunulan süratli servis dayanağı tercihlerimizde kıymetli bir rol oynadı. Yaptığımız bu alımlarla araç filomuzun büyük çoğunluğu MAN markalı araçlardan oluşmaya başladı. MAN markasının güvenirliliğine ve sağlamlığına inanıyoruz. Birinci adımını attığımız bu iş birliğimizin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

“Bir dünya devinin tercihi olmak büyük bir mutluluk”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araçlar (HTA) ve İkinci El Satış Yöneticisi Cumhur Kutlubay ise, MAN araçlarının dünyanın dev firmalarının tercihi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“TUI tüm dünyada bilinen ve farklı kıtalarda muvaffakiyetle hizmet veren kesiminin dev markalarından bir tanesi. Tekrar MAN da mühendislik olağanüstüsü araçları, esaslı bilgi ve deneyimi ile tüm dünyanın bildiği, tanıdığı global bir marka. Bugün ise, bu iki global markayı bir ortaya getiren değerli bir tertibe mesken sahipliği yapıyoruz. Böylesine güçlü bir markanın araçlarımızı tercih etmesi bizler için büyük bir memnunluk. Bugün de bu iş birliğimizin birinci adımı olan 41 araçlık teslimatımızı ’41 kez Maşallah’ diyerek, gerçekleştirdik. Yeni araçlarımızın kendilerine güzel olmasını diliyoruz.

MAN TGE, pazarda dört yıl üzere kısa müddette üstün nitelikleriyle hafif ticari araç dalında premium markalar ortasındaki yerini almış durumda. Her yıl yeni geliştirmelerle üstün niteliklerine yenilerini ekleyen TGE, şu anda turizmden servis ve yolcu nakliyatına, karavandan kapalı kasa yük nakliyeciliğine geniş eser yelpazesiyle pek çok iş kollunda firmalar için en ülkü tahlilleri sunuyor. Sahip olduğu üstün teknoloji ve konforun yanı sıra güvenlik, performans ve yakıt tasarrufu ile rakiplerin ayrışan TGE’nin önümüzdeki süreçte hafif ticari pazarında kendinden çok daha fazla kelam ettireceğine ve önder markaların tercihi olmaya devam edeceğine inanıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.