Dolar 32,2066
Euro 35,0325
Altın 2.532,07
BİST 10.717,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Glukozamin Evcil Dostların eklem sağlığına mucizevi faydalar sağlıyor

Günlük aktiviteleri sıhhatle yerine getirme noktasında büyük değer taşıyan kas ve eklem sıhhati, evcil hayvanların hareket kalitesini büyük ölçüde etkiliyor.

Glukozamin Evcil Dostların eklem sağlığına mucizevi faydalar sağlıyor
REKLAM ALANI
23 Ocak 2024 10:10
34


Günlük aktiviteleri sıhhatle yerine getirme noktasında büyük ehemmiyet taşıyan kas ve eklem sıhhati, evcil hayvanların hareket kalitesini büyük ölçüde etkiliyor. Kedi ve köpekler ömrü boyunca güçlü eklemlere muhtaçlık duyacağından bu alanın nizamlı antrenman ve hakikat beslenmeyle korunması ehemmiyet taşıyor. Tüm bu tedbirlere ek olarak glukozamin katkılı besin destekleri kullanmak, evcil dostların kıkırdak ve eklem gelişimini ülkü hale getiriyor. Doku, kemik ve kas hassaslığını artırarak iskelet sistemini güçlendiren glukozamin, kedi ve köpeklerin eklem sıhhatine mucizevi yararlarda bulunuyor. Evcil dostların hayat kalitesini artırmak için özel olarak formüle edilmiş besin destekleri sunan Bonafel Kurucusu Uğur Peker, insan sıhhatinde da kullanılan glukozamin bileşeninin eklem gelişimini destekleme noktasında tesirli bir rehber olduğunu vurguluyor. 

 Kas ve eklem sıhhati, tıpkı insanlarda olduğu üzere evcil hayvanların da ömür kalitesini değerli ölçüde etkiliyor. Kedi ve köpekler zıplama,koşma üzere aksiyonlarla bedensel ve ruh sıhhatini koruduğundan ömrü boyunca eklem yapısının korunması değer taşıyor. Bu noktada her evcil hayvan ebeveyninin başvurduğu idman ve gerçek beslenme üzere yollar kedi ve köpeklerin kan dolanımının artmasına yardımcı olurken ülkü güç düzeyi denetimini sağlamaya imkan tanıyor. Bu tedbirlerin yanı sıra glukozamin katkılı besin desteği kullanmak, kedi ve köpeklerin eklem sıhhatini idealize ediyor. Eklemler için bir tedaviden çok gözetici vazifesi gören glukozamin, kıkırdak oluşumuna ve tamiratına yardımcı olarak evcil hayvanların ömür uzunluğu daha rahat hareket etmesine imkan sağlıyor. Evcil dostların hayat kalitesini artırmak için özel olarak formüle edilmiş besin destekleri sunan Bonafel Kurucusu Uğur Peker, insan sıhhatinde da tesirli olan glukozaminin eklem gelişimini destekleme noktasında tesirli bir rehber olduğunun altını çiziyor. 

 “Eklem Kelam Konusu Olduğunda Akla Birinci Glukozamin Geliyor”

Evcil dostların eklem ve kas sıhhatini güçlendirmek, onların ruhsal sıhhatinin desteklenmesinin yanı sıra fizikî olarak tatmin olmasına imkan tanıyor. Bu sebeple hareket performansı ve güç düzeyi üzere kıymetli sıhhat süreçlerini etkileyen eklem sıhhatinin, insanlarda da eşsiz yararları bulunan glukozamin desteğiyle güçlendirilmesi gerekiyor. Glukozaminle desteklenen eklemlerin rahat ve özgür hareket etmenin kapısını açtığını söyleyen Peker, “Evcil dostların idman ve beslenme sürecine besin desteklerini dahil etmek onların eklem sıhhatinde ülkü ve istikrarlı bir müdafaa elde etmenin en sağlıklı yollarından biri. Bilhassa eklem kelam konusu olduğunda akla birinci gelen bileşen olan glukozamin, kıkırdak oluşumu ve kemik tamiratına yardımcı olurken evcil dostlara koşmaları, oynamaları ve hayattan keyif almaları için uzun vadeli yararlar sunuyor.” açıklamalarında bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.