Dolar 32,2398
Euro 35,0641
Altın 2.520,51
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Vodafone Business, online eğitim platformu “uzmanına sorduk’u hayata geçirdi

Vodafone Business, dijital dönüşümün hızlandığı ve yenilikçi teknolojik gelişmelerin iş süreçlerini değiştirdiği bir ekosistemde muhtaçlığı olan tüm şirketleri desteklemek ismine yeni bir inisiyatife daha imza attı. 

Vodafone Business, online eğitim platformu “uzmanına sorduk’u hayata geçirdi
REKLAM ALANI
6 Ocak 2024 18:54
35


Vodafone Business, dijital dönüşümün hızlandığı ve yenilikçi teknolojik gelişmelerin iş süreçlerini değiştirdiği bir ekosistemde gereksinimi olan tüm şirketleri desteklemek ismine yeni bir inisiyatife daha imza attı. İçeriğinin tamamını Vodafone çalışanlarının oluşturduğu ve farklı inovatif teknolojileri anlattıkları görüntü eğitim platformu “Uzmanına Sorduk” serisini hayata geçiren Vodafone Business, uzmanlık gerektiren bu alanlardaki tecrübesiyle, işletmelerin dijital tahlil ortağı rolünü sürdürmeye devam ediyor.

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, şirketlerin dijital dönüşümlerine takviye olmayı sürdürüyor. Bu paralalde teknolojik tahlilleri ve danışmanlık hizmetleri ile işletmelerin dijital seyahatlerindeki tahlil ortağı olan Vodafone Business, işini dijitale taşımak isteyen şirketler için dijital eğitim hizmeti veren yeni platformu Uzmanına Sorduk’u hayata geçirdi. İçeriğin tamamını Vodafone çalışanlarının oluşturduğu ve farklı inovatif teknolojileri anlattıkları eğitim videoları, muhtaçlığı olan işletme ve şahıslara yol gösterirken, şirketlere internet üzerinde karşılaşılabilecek bilgi kirliliğinden arınıp hakikat ve aktif bilgilerle işini büyütme ve verimliliği artırma fırsatı da sunuyor.

“Özel uzmanlık gerektiren 30 inovatif teknoloji eğitimiyle işletmelere yol göstereceğiz”

Vodafone Business olarak kendilerini müşterilerinin tüm gereksinimlerine karşılık bulan dijital bir iş ortağı ve teknoloji danışmanı olarak konumladıklarını tabir eden Vodafone Türkiye İcra Şurası Lider Yardımcısı Hasret Kestioğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Yeni platformumuz Uzmanına Sorduk ile hedefimiz; görüntü içeriklerimizin bilhassa şirketlerin bilgi teknoloji takımlarına ulaşmasını sağlayarak, gereksinimi olan tüm işletmelere yol göstermek ve işletmelere görüntülerimiz üzeriden eğitim vermek. Tıpkı dijital danışmanlık platformumuz V-Hub üzere büsbütün fiyatsız olan ve işi uzmanından dinleyebileceğiniz Uzmanına Sorduk da Vodafone’lu olsun ya da olmasın her işletmenin, işinde verimliliğini artırabilmesi için işin püf noktalarını öğrenebileceği bir platform. İçeriklerin tamamını Vodafone çalışanlarının oluşturduğu Uzmanına Sorduk platformunda şu anda IoT’den (Nesnelerin İnterneti) otomasyon teknolojilerine, SDWan (Yazılım Tabanlı Geniş Alan Ağı) teknolojisinden taşınabilir teknolojilere kadar birçok alandaki görüntü içeriklerimiz, gereksinimi olan tüm işletmelerin faydalanabilmesi ismine herkese açık ve fiyatsız bir halde web sitemiz üzerinden izlenebiliyor. 

Şu anda sitemizde 10 farklı görüntü içeriğimiz bulunuyor. Yakında bu sayıyı 30’a tamamlayacağız. İlerleyen periyotta de içeriklerimiz artmaya devam edecek. Vodafone Business olarak işini büyütmek isteyen şirketlerimizin uçtan uca teknoloji ortağı ve dijitalleşme süreçlerinde sağlam danışmanı olmak hedefimizle Uzmanına Sorduk platformunu hayata geçirmekten memnunluk duyuyoruz.”

Platformda yer alan uzman eğitmenlerden biri olan Bulut ve İletileşme Operasyonları Kıdemli Uzmanı Ozan Akgül de Uzmanına Sorduk’la ilgili şu sözleri kullandı:

“Uzmanına Sorduk platformu sayesinde müşterilerimizin dijital dönüşümünde uzmanlıklarımız doğrultusunda rehberlik ediyoruz. Ben de bu projede yer aldığım için çok heyecanlıyım. Müşterilerimizin gereksinimlerini kıymetlendirerek oluşturduğumuz görüntü içeriklerinin; günümüz ve geleceğin teknolojilerin anlaşılması ve yanlışsız entegrasyonların yapılabilmesi için çok yararlı olacağına inanıyoruz. “

“Uzmanına Sorduk” içeriklerine ulaşmak için; 

https://www.vodafone.com.tr/vodafone-business/v-hub/uzmanina-sorduk 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.